...

ITO – numele încrederii

ITO - numele încrederii

Reputatul producător japonez de aparatură medicală, ITO, este un promotor al medicinei bazate pe dovezi (EBM). Încă de la fondarea sa, în 1916, compania a fost constant preocupată de dezvoltarea celor mai performante tehnologii medicale pentru fizioterapie și medicină sportivă.

ITO s-a distanțat ca lider în producerea de echipamente medicale portabile, de înaltă performanță, lucru dovedit de prezența cu succes a dispozitivelor japoneze în peste 40 de țări de pe întreg mapamondul. În reabilitarea medicală, dar și în medicina sportivă, echipamentele ITO sunt sinonime cu eficacitatea și calitatea.

De-a lungul existenței de peste 100 de ani, organizația japoneză a înregistrat numeroase succese, performând la cel mai înalt nivel în crearea și dezvoltarea de tehnologie medicală și acționând ca un deschizător de drumuri în acest domeniu. Japonezii de la ITO au creat primul dispozitiv de radiologie, cu raze X (1916), prima unitate de unde scurte (1934), OSTEOTRON LIPUS – un performant stimulator al creșterii osoase, primul de acest tip din Japonia (1989), primul dispozitiv cu microunde din lume (1998), dispozitivele portabile de dimensiuni reduse, cu ultarsunet (2010).

Pe lângă înalta tehnologie încorporată și funcționalitate, aparatele ITO se remarcă și printr-un design modern și inovator, fapt recunoscut și încununat prin obținerea a două premii pentru design, în anii 2003 și 2006.

Eficacitatea dispozitivelor medicale ITO este susținută de numeroasele studii clinice, care au stat la baza creării lor. În strânsă conexiune și colaborare cu mediul academic, cu cele mai importante organizații de fizioterapie, precum WCPT, dar și cu cercetători din Japonia sau internaționali, ITO acordă o maximă importanță considerațiilor științifice, de care ține cont în dezvoltarea noilor tehnologii.

Calitatea  aparatelor ITO este incontestabilă. Dispozitivele medicale sunt asamblate, verificate și ambalate de o singură persoană, într-un proces unitar, care poartă denumirea de sistem celular de producție; prin acest sistem, fiecare angajat este responsabil de întreg procesul de producție a unui aparat, fiind demonstrat că gradul de implicare și competențele sunt crescute în acest fel.

Un riguros control al calității este asigurat în propriul laborator de testare. Laboratorul este complet automatizat și robotizat, procesele desfășurate aici fiind o garanție în plus a preocupării pentru calitate, a japonezilor.

Dispunând de tehnologii sofisticate, cu protocoale de tratament și variabile programabile concentrate pe patologiile cunoscute, dispozitivele ITO sunt foarte prietenoase și ușor de utilizat de către operatori; sunt, de asemenea, recunoscute în lumea întreagă ca un vârf de lance al aparaturii medicale de fizioterapie.

Succesul de necontestat al ITO își are originile la începuturi, în 1916, când Kenji Ito – un om cu o viziune extraordinară – a pus bazele acestei companii. Animat altruism și pasiune , și-a adus contribuția la construirea unei lumi mai sănătoase, iar valorile sale au dăinuit peste ani . Preocupat de dezvoltarea de echipamente care să permită tratatrea unui număr cât mai mare de pacienți, Kenji Ito a transformat în realitate un vis în care sensul vieții îl reprezintă acțiunile în folosul celorlalți.

Scroll to Top

Abonați-vă la Newsletter!