...

Soluții de proiectare funcțională și tehnică pentru medicina fizică și de reabilitare

solutii tehnice

Furnizăm soluții de proiectare funcțională pentru spitale și centre medicale de excelență.

Cu o echipa specializată în inginerie medicală, am executat numeroase proiecte în această arie, fiind recunoscuți drept un partener de încredere pentru profesioniștii din sănătate.

Printre soluțiile de inginerie medicală furnizate se numără:

  • Realizarea de blocuri automatizate moderne pentru alimentarea bazelor de tratament cu nămol terapeutic.
  • Proiectare și realizare de sisteme personalizate de monitorizare, avertizare și managementul fluxului de pacienți din spitale și centre medicale.
  • Proiectare și realizare de platforme dinamice pentru conversia bazinelor medicale.
  • Realizare concept și manufacturare de dușuri medicale personalizate, cu aromo și cromo terapie, integrate și adaptate fiecărui spațiu.
  • Punere în funcțiune, mentenanță și servisare în și post garanție de echipamente medicale, capacitate certificate de Ministerul Sănătății prin Avizul de funcționare ca importator, distribuitor și reprezentant service pentru mărci prestigioase de aparatură medicală.

Mai mult, experiența acumulată în cei peste 20 de ani de activitate profesională, perfecționarea continuă a echipei, atât la nivel practic, cât și academic, preocuparea față de obținerea de rezultate impecabile ne recomandă pentru a pune în practică orice idee de inginerie medicală.

Scroll to Top

Abonați-vă la Newsletter!