+4 021 202 31 31

Despre noi

ICEMED este o companie fondată la București, cu o vastă experiență în furnizarea de aparatură medicală de înaltă tehnologie, pentru centrele de reabilitare medicală, geriatrie, gerontologie, medicină sportivă, wellness și spa. Prin expertiza dobândită, resurse, pasiunea și dedicarea echipei, ICEMED dezvoltă “soluții sănătoase”, promovând cele mai performante tehnologii. Continuu preocupați de identificarea și dezvoltarea celor mai îndrăznețe soluții în aparatura medicală, întâmpinăm cu curaj și implicare fiecare provocare, cu scopul de a fi un suport constant pentru specialiștii din domeniul medical, dar și pentru a contribui la îmbunătățirea calității vieții.

Dornici să livrăm calitate și excelență, suntem determinați  să descoperim și să implementăm împreună cu partenerii noștri, soluții fiabile și creative, respectând în același timp etica profesională.

Țelul nostru este acela de a crea valoare pentru comunitate, prin activitatea pe care o desfășurăm.

ICEMED funcționează în conformitate cu normativele europene, respectând standardele calității managementului (certificare în conformitate cu cerințele SR EN ISO 9001: 2008/AC: 2009), precum și standardele de calitate pentru dispozitive medicale ISO 13485:2016 .

© 2014-2019 Icemed, toate drepturile rezervate
go to top