+4 021 202 31 31

ICEMED la Congresul Anual Național de Reabilitare Medicală

ICEMED a participat, în perioada 28 septembrie – 2 octombrie, la cel de-al 39-lea Congres Anual Național de Reabilitare Medicală, desfășurat la Sibiu.
Congresul, organizat sub egida SRRM, a reunit peste 550 specialiști ai elitei medicale din România, sub motoul “de la tradiție la modernitate și de la vorbe la fapte”.
ICEMED l-a avut în calitate de invitat de onoare pe domnul Mats Manderbacka – CEO HUR Finlanda – companie lider mondial în producerea de echipamente cu rezistență pneumatică, pentru recuperare, geriatrie și wellness.
În cadrul sesiunilor de lucrări, domnul Manderbacka a prezentat într-un rezumat extrem de dinamic și interesant care sunt coordonatele necesare în dotarea cu echipamente a unei săli de kinetoterapie.
A sublinitat, de asemenea, că pentru a face față provocărilor prezentului în domeniul sănătății, este nevoie de comunicare și colaborare între specialiștii domeniului medical și industria de echipamente.
Elementul de noutate adus la standul ICEMED anul acesta, l-a reprezentat sistemul computerizat SmartTouch de acționare a aparatelor cu rezistență pneumatică, produse de HUR, care a prezentat un real interes pentru participanții la Congres.

Mulțumim organizatorilor, partenerilor, precum și invitaților care ne-au onorat cu prezența.
Ne vedem în 2017!

© 2014-2019 Icemed, toate drepturile rezervate
go to top