+4 021 202 31 31

Excelența vă dă întâlnire la cele mai mari congrese de medicină fizică și sportivă ale verii

WCPT (The World Confederation for Physical Therapy) reprezintă cea mai puternică voce a comunității de medicină fizică, unind interesele a peste 350 000 de fizioterapeuți din întreaga lume, membri ai celor 112 organizații profesionale componente.

Anul acesta Congresul se va desfășura în perioada 2-4 iulie, la Capetown, Africa de Sud.

Printre temele deosebit de actuale ale Congresului se vor număra și câteva prezentări și demonstrații ale partenerului Icemed, compania finlandeză HUR, sponsor de aur al evenimentului.

Echipa HUR vă așteaptă la standul 42 și la workshopuri, care se vor desfășura după următorul program:

Duminică

12:45 Exercițiile de tonifiere musculară ca specialitate medicală – Dr. Arto Hautala – HUR Director pentru Educație și Cercetare

Luni

12:30 Cum să utilezi și să conduci un centru de kinetoterapie – Mats Manderbacka – HUR CEO

15:30 Testarea balansului și a coordonării – sesiune demonstrativă – Anssi Lipsonen HUR Vice Președinte soluții de testare a balansului

Marți

12:30 Exercițiile de tonifiere musculară ca specialitate medicală – Dr. Arto Hautala – HUR Director pentru Educație și Cercetare.

O altă prezență la congres, pe care dorim să v-o facem cunoscută, este cea a producătorului japonez de aparate pentru fizioterapie, ITO.

Poza-2-aparate-ITO

Cu peste 100 de ani de expertiză în crearea și dezvoltarea de soluții pentru reabilitare, ITO va expune la standul 69 din cadrul WCPT cea mai nouă linie a sa de aparate. Veți descoperi dispozitive versatile, cu un design îndrăzneț, prietenoase și intuitive. Noua gamă cuprinde combine de electroterapie cu 4 canale, ultrasunet multifrecvență și portabil, laser de înaltă putere, shockwave sau aparatul pentru terapie Tecar DIA-TKR 800.

 

Un alt congres de referință al verii este ECSS (Congresul anual al European College of Sport Science) ajuns la cea de-a 22-a ediție. Întâlnirea liderilor din medicina sportivă va avea loc între 5 și 8 iulie, la Centrul de Congrese Essen – Germania.

Prezenările științifice vor fi însoțite de o expoziție de profil, unde, din nou, compania HUR va fi prezentă cu seria de aparate cu aer comprimat, computerizate (SmartTouch), precum și cu soluțiile dezvoltate pentru testarea balansului și a săriturii.

HUR WCPT

Dacă ajungeți la ECSS, nu uitați de standul 40-42, unde echipa HUR vă va îndruma și vă va răspunde la întrebări.

© 2014-2019 Icemed, toate drepturile rezervate
go to top