Aparatură portabilă pentru fizioterapie

ultrasunete-portabile

Compania japoneză ITO, pe care cu onoare o reprezentăm în România, beneficiază de o expertiză de aproape 100 de ani în domeniul producerii de aparatură medicală pentru reabilitare, poziționându-se ca un nume ce livrează încredere.

Lider mondial în aparatură portabilă de reabilitare, ITO este un deschizător de drumuri pentru industrie și un sprijin constant pentru specialiștii fizioterapeuți.

Gama de aparate portabile include TENS ES-320, TENS cu 2 canale – 120Z, ultrasunete cu frecvență de 1MHz (US – 101L) și 3 MHz (US – 103S) și OSTEOTRON IV – dispozitiv pentru stimularea creșterii osoase și vindecarea fracturilor, ce funcționează pe principiul LIPUS ( low intensity pulsed ultrasound).

Aparatul portabil de ultrasunete de la ITO, în cele două variante ale sale (US – 101L și US – 103S) pe lângă fiabilitatea de excepție, obținută ca urmare a unui proces de producție foarte riguros, prezintă o serie de alte avantaje:

Are dimensiuni reduse, putând fi folosit cu ușurință cu o singură mână;  display-ul prietenos reprezintă interfața cu utilizatorul; bateria reîncărabilă permite intervenția pe loc, fiind mereu un suport de încredere pentru sportivii de performanță, pentru că acționează rapid, chiar și în timpul competițiilor, reducând durerea și crampele musculare. Rezistența la apă transformă acest dispozitiv într-un aliat pentru hidroterapie sau terapii care nu pot fi efectuate în apă cu alte tipuri de aparate.

Posted in Fizioterapie