+4 021 202 31 31

Au fost lansate conceptele medicale HUR

Între noutățile din domeniul dispozitivelor medicale, se numără lansarea de către producătorul finlandez de echipamente cu aer comprimat – HUR, a conceptelor medicale. Noile concepte medicale sunt disponibile din martie 2018 în două variante: în catalogul tipărit și în software-ul SmartTouch al aparatelor HUR.  Având la bază cele mai recente ghiduri medicale internaționale, conceptele HUR au rol de suport în practica medicală și se adresează specialiștilor din medicina fizică, de reabilitare, dar și din alte specialități medicale.

Noua abordare medicală înglobează soluția HUR de prevenție și recuperare și reprezintă rezultatul feedback-urilor obținute timp de 30 de ani de practică, realizată în colaborare cu prestigioase institute de cercetare, profesioniști din domeniul medical și cu alte organizații care activează în această zonă.

Aflate într-o primă etapă, conceptele medicale HUR propun soluții pentru prevenția și tratarea următoarelor patologii: hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II, afecțiuni cardiace, patologii ale șoldului/genunchiuluiprevenția căderilor.

Aparatele computerizate, cu aer comprimat, compun un tot unitar, fiind instrumentele pentru rezultate eficiente, prin scheme de tratament și soluții concrete de reabilitare medicală.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne trimiteți un email, cu întrebări din zona de expertiză de care sunteți interesați, la info@icemed.ro.  Vă răspundem cu toată responsabilitatea! De asemenea, în cazul în care sunteți interesați de conceptele medicale HUR, vă invităm să participați la un webminar, în care veți avea ocazia să puneți întrebări direct celor care au gândit și creat această aplicație. Pentru înscriere, vă rugăm să ne transmiteți un email la info@icemed.ro.

 

© 2014-2019 Icemed, toate drepturile rezervate
go to top