Cosmosoft – soluția optimă pentru sănătate și estetică

Într-o lume în care problema obezității a devenit tot mai stringentă, în primul rând datorită patologiilor rezultate din aceasta, la nivel mondial există o preocupare din ce în ce mai mare pentru eradicarea ei.

Anul 2015 este cel în care ICEMED a acceptat cu onoare responsabilitatea reprezentării în România a companiei franceze Cosmosoft – un nume european important în industria sănătății estetice.

REDUSTIM_web

Conceptul, patentat de Cosmosoft la începutul anilor ‘90 și dezvoltat ulterior, presupune stimu-larea mecanismelor biologice de lipoliză ale organismului, acționând asupra lor cu un câmp magnetic alternativ, de joasă frecvență.

Cu o intensitate scăzută și o frecventă mai mică de 50Hz, ne aflăm în zona inferioară a spectrului magnetic, determinând astfel un tratament neagresiv și neinvaziv.

Simplificând, LFAMF – câmpul magnetic alternativ de joasă frecvență, produce o ușoară contracție musculară la nivelul țesuturilor netede, stimulând astfel eliminarea celulelor adipoase – adipocite. Acizii grași depozitați sub forma trigliceridelor sunt treptat eliberați, până la eliminarea completă.  Urmarea este reducerea vizibilă a dimensiunii taliei și a altor zone asupra cărora acționează echipa-mentul.

Redustim-GEN-III-web

Redustim, unul dintre dispozitivele conceptului, este un aparat medical pentru reducerea obezității abdominale (talie mai mare de 88cm la femei și 102cm la bărbați), prin eliminarea grăsimii de pe abdomen, foarte nocivă sănătății și cauzatoare a bolilor metabolice.

Grăsimea viscerală, indicatorul cheie al sindromului metabolic

Grăsimea viscerală mărește riscul afecțiunilor cardio-vasculare și al cancerelor. Dimensiunea taliei este un indicator clar al sănătății generale și trebuie redusă, în cazul în care depășește valorile amintite anterior.

Redustim  combină câmpurile magnetice alternative de joasă frecvență cu drenajul limfatic.

Fizic, este compus dintr-un dispozitiv cu dimensiuni reduse, la care se conectează un costum pentru întregul corp. Tratamentul durează 30 minute, timp în care pacientul simte o ușoară senzație de cald și o micro presiune datorată drenajului.

Alternativă eficace la chirurgia plastică, Redustim este un instrument medical util fizioterapeuților,  medicilor esteticieni, nutriționiștilor, ginecologilor și altor specialiști orientați către obținerea de rezultate rapide în domeniul lor de expertiză, cu costuri minime.

Posted in Cele mai noi echipamente, Fizioterapie