Dispozitive pentru recuperarea pediatrică

Reabilitarea pediatrică din punct de vedere fizic și emoțional reprezintă o preocupare și o responsabilitate în același timp, pentru specialiștii angrenați în acest proces.
Și pentru noi, ca furnizor de echipamente și servicii, provocarea de a livra calitate, fiabilitate și inovație este mare.

Respectând și în acest caz principiul abordării holistice, furnizăm dispozitive și soluții menite să eficientizeze activitatea medicilor, terapeuților și a psihologilor și să contribuie la dezvoltarea continuă a recuperării medicale pediatrice.

Pentru recuperarea kinetică, punem la dispoziția specialiștilor o gamă vastă de echipamente: biciclete medicinale pentru copii, covoare de mers simple sau cu harna;ament, scări și bare paralele, verticalizatoare, dispozitive pentru educarea și îmbunătățirea echilibrului, a mobilității și coordonării, standing-uri, mese bobath, spaliere, saci cu nisip, gantere, mingi medicinale, benzi elastice.

ortotecsa-copiif-56n-barras-paralelas-parallel-barscrawling

Echipamentele robotice reprezintă un alt pilon important, devenind pe zi ce trece instrumente tot mai însemnate în asistența specialiștilor de recuperare neuro-motorie.Înalta tehnologie înglobată, care permite testarea, analiza și ulterior implementarea terapiei, susțin terapeuții în obținerea de rezultate durabile și rapide.

Nu în ultimul rând furnizăm soluții și echipamente pentru stimulare cognitivă și senzorială, dispozitive pentru ergoterapie pediatrică, dispozitive concepute pentru performanță.

fancis_house_2

Dincolo însă de toate aceste echipamente, care cu siguranță fac diferența în practica medicală, desăvârșirea actului medical este asigurată de dedicarea, implicarea, pasiunea și competențele oamenilor minunați din acest domeniu.

Posted in Kinetoterapie Tagged with: