Patul JOUVENCE pentru relaxare

Oferiți-vă senzația maximă de relaxare și răsfăț!

Patul de relaxare Jouvence oferă senzații unice de plutire și „corp ușor”, în timpul sesiunilor de masaj sau împachetări.

Suprafața sistemului Jouvence poate fi adaptată tuturor etapelor tratmentelor de relaxare, înfrumusețare sau revitalizare. Veți experimenta așadar senzații speciale și extrem de plăcute: la începutul sesiunii veți fi așezați pe o pernă fermă de aer – baza perfectă pentru masaj sau împachetări. Odată prima etapa finalizată, aerul va fi înlocuit treptat cu apă încălzită. Corpul este relaxat la maximum, resimițind o senzație de plutire, cu efect calmant. În același timp, este activată circulația sangvină și porii sunt deschiși. Împachetările își manifestă efectul maxim în timpul acestei faze a terapiei.

A treia etapă o reprezintă revenirea pe perna de aer, proces ce se produce lent, într-un mod foarte delicat, schimbându-vă concomitent poziția corpului, astfel încât circulația este stimulată.

Ideal pentru oazele de relaxare, centrele spa și welness, foarte potrivit și pentru bazele de tratament și recuperare medicală, sistemul Jouvence este un dispozitiv care permite o „culme a relaxării”. Foarte intuitiv, grație celor 5 butoane touch amplasate pe marginea sistemului, facilitează 5 faze de masaj diferite. JOUVENCE este prevăzut cu 20 duze pentru masaj , acționate prin intermediul unui singur buton. Suprafața exterioară respectă cele mai exigente standarde de igienă, fiind rezistentă la apă, uleiuri și dezinfectanți. Poate fi spălată la 90 grade sau curățată cu jet de aburi.

Nu în ultimul rând, designul sistemului de relaxare uscată Jouvence impresionează prin linia clasică de o simplitate absolută. Sticla de acryl de cea mai înaltă calitate din care este confecționată, împreună cu tehnologia germană de producție desăvârșesc acest produs, destinat relaxării și obținerii armoniei organismului.

 

Unbescheiden GmbH este producătorul european de top de echipamente pentru spa și hidroterapie. Cu o tradiție de peste 150 de ani în industrie, Unbescheiden a devenit un simbol al înaltei calități în echipamentele și soluțiile pentru spa medical și welness.jouvence dry float jouvence021

Posted in Cele mai noi echipamente, Hidroterapie, Producatori echipamente